Η σχολή

Φιλοσοφία

Ο χορός ανανεώνεται και αναπτύσεται καθημερινά. Η εκπαίδευση ενός δασκάλου χορού πρέπει να είναι συνεχής για να συμβαδίζει με τις εξελίξεις. Γι’ αυτό και οι διευθύντριες της σχολής συνεχίζουν να παρακολουθούν σεμινάρια μπαλέτου, μοντέρνου χορού και μουσικοκινητικής αγωγής με κάποιους από τους καλύτερους δασκάλους όπως οι Julie Adams, Philipa Richards, Tereza Theodoulou, Katie Morea, Pamela Eddleston, E.Harrison, Margarita Dimitrova, Κατερίνα Αργυροπούλου, Γωγώ Αγγελοπούλου, κ.α.

Εξετάσεις

Στη σχολή διοργανώνονται εξετάσεις μπαλέτου (RAD) και μοντέρνου χορού (ISTD). Οι εξετάσεις για τους μικρούς μαθητές είναι προαιρετικές, παρ’ όλα αυτά, προσφέρουν κίνητρο και θέτουν στόχους για τους οποίους πρέπει να δουλέψουν. Ενθαρύνεται η αυτοπεποίθηση τους και νιώθουν μία αίσθηση ικανοποίησης πετυχαίνοντας τον στόχο τους. Αποκτούν εμπειρίες και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις των επαγγελματικών τμημάτων που είναι υποχρεωτικές. Οι εξετάσεις οργανώνονται σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο και τα παιδιά αποκτούνε πτυχία διεθνώς αναγνωρισμένα.

Σεμινάρια

Στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των συμμετεχόντων, η σχολή διοργανώνει σεμινάρια για προεπαγγελματικό και επαγγελματικό επίπεδο με διακεκριμένους καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκδηλώσεις - Παραστάσεις

Ο χορός είναι μία παραστατική τέχνη. Η σχολή θέλοντας να δώσει στους μαθητές την ευκαιρία να χορέψουν διοργανώνει παραστάσεις και εκδηλώσεις, καθώς και ανοιχτά μαθήματα. Η συμμετοχή των μαθητών είναι προαιρετική, θεωρείται όμως αναπόσπαστο κομμάτι της σπουδής τους. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ο στόχος όλων των χορευτών, που είναι να παρουσιάσει στην σκηνή όλα όσα έχει διδαχτεί και εκπαιδευτεί μέσα στην τάξη.

Πολιτική της σχολής

Διαβάστε την πολιτική της σχολής εδώ

1η σχολή - Θυμάτων Κατοχής 7

2η σχολή - 23ης Οκτωβρίου 8-14